WELLBEING RETREAT – INSCRIERI

14 – 16 IUNIE 2019: BEAUTIFY YOUR LIFE
WELLBEING RETREAT ÎNTR-UNA DINTRE CELE MAI FRUMOASE LOCAȚII DIN TRANSILVANIA

IDEEA ACESTUI RETREAT
Am luat-o treptat pe calea stării de bine. Descoperind că adevărata sănătate nu înseamnă doar un set de analize „în grafic”, ci mai degrabă un echilibru constant pe toate planurile: psihic, mental și spiritual, mi-am dat seama că în alergătura noastră de toate zilele, cele mai prețioase sunt de fapt momentele acelea scurte în care ne luăm un răgaz să descoperim binecuvântările din jur:
frumusețea unei flori, zâmbetul unui copil, o sesiune de meditație în mijlocul naturii… Perioada sarcinii a fost o ocazie perfectă pentru mine de a realiza mai clar ca oricând că liniștea interioară este primordială – tocmai de aceea, pe parcursul celor 9 luni, am practicat yoga prenatală și am încercat să-mi alimentez corpul cu nutrienți care să promoveze starea de bine. Mai am multe de învățat, dar simt că în ultimii ani mi-am schimbat viața în bine și, avansând cu pași mici, dar siguri, am început să lucrez la o versiune mai bună a mea. Pornind de la această experiență, m-aș bucura să povestim mai multe în cadrul unui proiect inedit:

Beautify Your Life – Wellbeing Retreat

Te invit într-un weekend pentru tine, axat pe nevoile tale, în cadrul căruia vreau să punem în practică o idee ce a devenit cu timpul fundamentală în viața mea: continuă să evoluezi întotdeauna! În perioada 14 – 16 iunie ne așteaptă trei zile intense, pline de informații utile, dar și activități antrenante prin care vei afla exact cum poți aplica pe termen lung o serie de tips & tricks pe care ni le vor împărtăși trainerii de top implicați în acest proiect. Toate acestea într-un loc de poveste: Conacul Archia

Ar trebui să participi și tu la Beautify Your Life – Wellbeing Retreat dacă:
– simți nevoia unei pauze de respiro în care să îți reordonezi prioritățile și să îți faci mai mult timp pentru tine
– ai trecut printr-o experiență importantă (de exemplu, ai devenit mămică) și ai nevoie să îți reîncarci bateriile
– te afli la un punct de răscruce în viața ta și un reset ți-ar fi util pentru a lua cele mai bune decizii bune în continuare
– îți dorești pur și simplu să te umpli de energie și să vezi cum poți deveni cea mai bună versiune a ta

CONCEPTUL EVENIMENTULUI
Cei trei specialiști care ne vor însoți au în spate ani întregi de experiență și sunt profesioniști de top în domeniile în care activează. Pe tot parcursul retreat-ului Beautify Your Life, ei ne vor fi alături și ne vor dezvălui sfaturi și aplicații practice pentru o viață echilibrată și împlinită pe toate planurile. Vom aprofunda secrete esențiale pentru sănătate, iar în urma acestei experiențe vei rămâne cu sfaturi concrete, specializate, pe care să le poți folosi de acum încolo în viața de zi cu zi.

Beautify Your Life – Wellbeing Retreat este despre…

Activitățile au fost gândite ca un mix de elemente pentru o detoxifiere pe toate planurile:
fizic – sesiunile de aqua gym, înot și stretching asigură o curățare a sistemului limfatic și o stimulare a circulației sangvine. Toate aceste efecte benefice vor fi amplificate de meniul culinar special.
mental-emoțional – locația în mijlocul naturii, precum și ședințele de yoga și pilates te vor ajuta să îți clarifici gândurile și îți vor oferi o abordare mult mai zen a oricărei probleme
corectarea posturii – prin demonstrațiile practice de postură corectă și de biomecanică a piciorului urmărim tratarea durerilor lombare și cervicale, a cefaleei, combaterea sedentarismului, alegerea tipului corect de încălțăminte etc.

Mențiuni: 

1. Biletul nu include costurile de transport, acestea fiind suportate individual de către fiecare participant

2. Este permis accesul cu copii, însă încurajăm mămicile să vină însoțite și de o persoană care să aibă grijă de cei mici cât timp ele se bucură de retreat

ALEGE TIPUL DE BILET:

DESPRE TRAINERI

Renata Coznici, Trainer Yoga cu 8 ani de experiență
www.omniyoga.ro
Cariera în domeniul IT a făcut-o pe Renata să simtă pe pielea (și spatele!) ei efectele statului la birou ore în șir. A avut un declic care i-a deschis calea spre yoga, un domeniu pe care l-a descoperit treptat și temeinic până l-a tranformat într-un adevărat mod de viață. Așa s-au născut numeroase colaborări cu centre de fitness, workshopuri proprii cu invitați de renume, tabere de yoga, participări la emisiuni TV și studii din ce în ce mai profunde despre o temă inepuizabilă. În 2017 și-a deschis propriul studio de yoga (www.omniyoga.ro), unde – împreună cu mentorul ei, Kiss Zoltan Nitai, a inaugurat și prima școală de instructori yoga pentru a le oferi celor pasionați un prim pas în dezvoltarea lor personală și profesională.

Teodora Lăzuran, Trainer Fitness & Pilates cu 28 de ani de experiență
Descoperindu-și pasiunea pentru mișcare la o vârstă fragedă, Teodora Lăzuran a avut o ascensiune spectaculoasă în lumea sportului românesc. De la statutul de antrenor de gimnastică s-a dezvoltat continuu și a adus mai aproape de orădeni ramuri sportive și tipuri de workout inovatoare precum pilates, fitness, Zumba ș.a.m.d. Prin propria școală de fitness și dans, ArsNova, reușește să aducă sute de eleve pe calea performanței sportive, iar în același timp îmbie doamnele și domnișoarele – prin cursurile sale interactive – la mișcare cu zâmbetul pe buze.

.Sorin Marius Pop, Fizioterapeut cu 19 ani de experiență
Are peste 19 ani de experiență în domeniul fizioterapiei, dintre care primii 8 i-a petrecut profesând într-o clinică din Roma. Specialitatea lui de bază constă în evaluarea posturii și abordarea terapeutică a sindroamelor posturale, la acestea adăugându-se și evaluarea funcțională a sistemului cranio-cervico-mandibular, respectiv a articulației temporo-mandibulare. Cu alte cuvinte, abordarea fizioterapeutului Marius Sorin Pop este una holistică, el tratându-și pacienții în ansamblu, luând în considerare legăturile atât de importante dintre diversele sisteme ale organismului. În munca sa nu ezită să colaboreze cu specialiști din mai multe domenii, atât din țară, cât și din străinătate.
Se ocupă constant de dezvoltarea unor strategii terapeutice inedite, printre acestea numărându-se și programele pentru muzicienii cu disfuncții cranio-cervico-mandibulare.
În prezent, profesează în cadrul Clinicii Linea Medica din Oradea și este președintele Societății Române de Studiu al Articulației Temporo-Mandibulare.

LOCAȚIA EVENIMENTULUI: CONACUL ARCHIA
Conacul Archia oferă oaspeților săi o experiență autentică din toate punctele de vedere: locația de poveste din județul Hunedoara, în mijlocul naturii sălbatice, dar totodată aproape de repere faimoase precum Castelul Corvinilor. Camerele poartă nume idilice precum „Maci”, „Floarea Soarelui”, „Cuib de Păsărele” etc., oferind tot confortul și amintind totodată de bunul gust de odinioară, într-un ambient tradițional, „pictat” pas cu pas de familia Szabo, gazdele conacului, care îl consideră un proiect de suflet.
O îmbinare de tradiții și facilități de excepție, cu posibilitatea de a întreprinde diverse activități speciale printre care se numără și echitația pe domeniile Archia, relaxarea la piscina din cadrul domeniului sau posibilitatea de a te destinde activ la o partidă de tenis. Dincolo de activitățile din jurul conacului, echipa Archia oferă ca opțiuni extra și o varietate de road trips în împrejurimi: de la o excursie de descoperire la Sarmisegetuza până la un off-road dinamic în zona Pădureni, dacă dorești să îți prelungești experiența dincolo de weekend-ul nostru împreună. În materie culinară, conacul ne așteaptă cu un meniu special realizat din produse locale, proaspete, preparate în tihnă și create în echilibru pentru a susține scopul retreat-ului: mens sana in corpore sano.

Așadar, dacă ți-am stârnit interesul și vrei sa te aventurezi intr-o vacanța de relaxare la Conacul Archia cu prietenele sau pe cont propriu, biletele pot fi achiziționate în regim Early Bird, la un preț avantajos, până în 15 mai!

Profit de ocazie pentru a mulțumi partenerilor evenimentului: