S-a deschis de curand in Oradea o locatie care imbina doua lucruri pe care eu le ador: vinurile si branzeturile. Acest loc deosebit se numeste ReWine, iar design-ul sau este mult prea special pentru a nu fi profitat de ocazie pentru a realiza o sedinta foto. Daca va aflati in zona, va recomand sa vizitati acest loc cat de curand! Veti gasi o varietate de vinuri fine (pour les conoisseurs), dar si diverse tipuri inedite de cafele. Preferata mea e Costa Rica – are o aroma extrem de intensa. Trebuie neaparat sa degustati si Jamon Iberico Bellota, o specialitate delicioasa de sunca spaniola…
Articolul nostru despre vinuri mi se pare insa si un moment foarte bun pentru a recapitula cateva aspecte pe care cred ca orice femeie ar trebui sa le stie despre vinuri 😉 Here we go!
1. Paharul de vin se tine intotdeauna de picior si nu de cupa. Explicatia ar fi ca atat vinul alb, cat si sampania sunt mai bune reci, iar tinandu-le corect vom evita incalzirea bauturilor.
2. Vinul rosu se desface cu putin timp inainte de a-l consuma, pentru ca acesta sa nu se oxideze si sa isi mentina gustul intens. De regula, vinul rosu se bea intr-un pahar mai mare decat cel alb.
3. Rujul si lipgloss-ul reduc savoarea vinului – daca nu este posibil sa iti stergi rujul pana savurezi vinul, atunci este recomandat sa bei din aceeasi pozitie pentru a nu strica parfumul bauturii.
4. Ai grija cat torni in pahar! Vinul rosu trebuie sa fie o treime din pahar (tocmai ca sa eviti sa dai pe tine), vinul alb o jumatate de pahar, iar sampania trei sferturi.
5. Invata sa pui corect bautura in pahare! Dupa ce ai pus cantitatea recomandata, invarte la final sticla astfel incat sa nu curga pe langa. De asemenea, daca esti gazda unei petreceri, ai grija ca invitatii sa aiba mereu bautura in pahare.
Special thanks to the team…
Photographer: Andrea Kiss Photography
Make-up artist: Anita Kovacs
Hairstylist: Ioana Mihu
Locatie: ReWine
The outift:
Rhea Costa dress
Casadei shoes